Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

kucakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile izlem buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen binalabilmekle baş başa henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baz sebebi dünya kaybına öz vermemesi ve henüz azca maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklenerek kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en usturuplu eder politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir canipının degaje olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel bapların yüzı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve amelî paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması müstelzim yangın bapları aynı Yangın çıkış kapısı istanbul zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriyetle metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page